Ovatko joustavat ja yksilölliset opintopolut vastaus tulevaisuuden osaamistarpeisiin?
Jari Laukia ja Jarmo Ritalahti 7.1.2019
Millainen työelämä on 2020-luvulla? Entä millaista asiantunijutta silloin tarvitaan? Näitä asioita on tärkeä miettiä, kun koulutusrakenteita uudistetaan. Joustavat ja yksilölliset opintopolkumahdollisuudet tulevat olemaan yhä olennaisempia, jotta koulutuksella pystytään vastaamaan sekä opiskelijoiden että työelämän tarpeisiin.
Podcast kuuluu sarjaan, jossa Haaga-Helian koulutusvisiota käsitellään eri näkökulmista. Keskustelemassa Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Jari Laukia ja yliopettaja Jarmo Ritalahti tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluista.
Jari Laukia ja Jarmo Ritalahti

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *