Klassikosta bling blingiin
Haaga-Helia Julkaisutoiminta 18.1.2019

Premiumia ja luksusta -hankkeessamme on perehdytty laatutietoisten matkailijasegmenttien kuvaamiseen ja heidän palveluvalintojensa analysoimiseen. Tämä kolmas miniraportti keskittyy vaativien venäläismatkailijoiden palvelujen ja tuotteiden kysynnän ja tarjonnan kuvaamiseen ja kehittämiseen. ​

​Laatutietoiset venäläiset ovat meille tuttunakin tuntematon asiakasryhmä. Heistä on olemassa runsaasti stereotypioita ja yleisominaisuuksia, jotka ovat muodostuneet ja vahvistuneet suomalaisten mieleen vuosisatojen aikana. ​Tämän päivän varakkaat venäläiset ovat assimiloituneet muihin rikkaisiin turisteihin niin, että heitä ei erota Monacon, Sveitsin, Dubain ja Lontoon klubeilla, luksushotelleissa ja hienostososieteeteissa.​

Klassikosta bling blingiin

E-Signals tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Onko mielessäsi juttuidea? Ota yhteyttä julkaisut@haaga-helia.fi.

Haaga-Helia Julkaisutoiminta

E-Signals tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Onko mielessäsi juttuidea? Ota yhteyttä julkaisut@haaga-helia.fi.

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *