Signaaleja-podcat, osa 4: Huippumyyjä tuntee kehon kielen
Aitto-Oja Leena ja Kiviaho-Kallio Pia 10.5.2019

Signaaleja-podcast

 

Haaga-Helian Signaaleja-podcast tarjoaa näkökulmia yhteiskunnan, työelämän, koulutuksen ja yksilön näkökulmasta. Sarjan  neljännessä osassa keskustelevat Haaga-Helian lehtorit Leena Aitto-Oja ja Pia Kiviaho-Kallio

Puheenaiheena on esiintymistaitojen ja kehollisuuden merkitys myyntityössä: menestys myyntityössä vaatii sinnikyyden lisäksi myös luovuutta ja esiintymistaitoa. Myynti-ihmisen tulee osata paitsi olla luonteva ja aito myös osata lukea ostajan kehonkieltä ja rytmiä. Keskustelijat tuovat esiin niitä haasteita, joita esiintymiseen ja ostajan liikkeiden tulkintaan liittyy sekä keinoja näihin haasteisiin vastaamiseksi.

Aitto-Ojan ja Kiviaho-Kallion tuleva kirja Myynnin koreografia tarjoaa lisää metodeja, menetelmiä, harjoituksia ja pohdintaa myynnin ja kehollisuuden yhdistämiseen.

Aitto-Oja Leena ja Kiviaho-Kallio Pia

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *