Signaaleja-podcast, osa 7: Opiskeleva työntekijä on yritykselle etu
Anu Sipilä ja Sakariina Heikkanen 8.11.2019

Haaga-Helian Signaaleja-podcast tarjoaa näkökulmia yhteiskunnan, työelämän, koulutuksen ja yksilön näkökulmasta. Sarjan seitsemännessä osassa keskustelevat Sakariina Heikkanen ja Anu Sipilä Haaga-Helian tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluista.

Jatkuvan oppimisen teema koskettaa Heikkasen ja Sipilän uutta toimenkuvaa, joka liittyy ylempää AMK-tutkintoa suorittavien opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja ohjaamiseen: Millä tavalla yritykset ja työnantajat voisivat ottaa huomioon opiskelevan työntekijän yritykselle tuomaa hyötyä? Opiskeleva työntekijä on nimittäin yritykselle kannattava etu. Työntekijän osaaminen voi avata yritykselle esimerkiksi aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Signaaleja-podcast, osa 7

 

Tämä podcast on myös kuunneltavissa SoundCloudissa.

Anu Sipilä ja Sakariina Heikkanen

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *