Kopeda-podcast, osa 1: Jatkuva oppiminen
Liisa Vanhanen-Nuutinen 15.1.2020

Haaga Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun Kopeda-verstaan podcast-sarjassa puhutaan korkeakoulupedagogiikasta. Ensimmäinen jakso käsittelee jatkuvaa oppimista, joka on yksi 2020-luvun tärkeimpiä uudistuksia. 3AMK-yhteistyö tarjoaa hyvät mahdollisuudet pääkaupunkiseudun korkeakoulutuksen jatkuvan oppimisen tarpeisiin vastaamiseen.

 

Kopeda-podcast, osa 1: Jatkuva oppiminen

 

Podcastissa yliopettaja Anu Moisio Haaga-Heliasta, johtaja Taru Ruotsalainen Metropoliasta ja johtaja Petri Tani Laureasta keskustelevat jatkuvan oppimisen tarpeesta ja mahdollisuuksista pääkaupunkiseudun korkeakoulutuksessa. Keskustelua ohjaa yliopettaja Liisa Vanhanen-Nuutinen Haaga-Helia Ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Miksi uudistusta tarvitaan erityisesti pääkaupunkiseudulla, mitä se merkitsee korkeakoulutukselle ja mitä konkreettisia toimia ollaan käynnistämässä?

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun AOKK:n korkeakoulupedagoginen verstas (KOPEDA) kehittää, tutkii ja valmentaa korkeakoulupedagogiikkaa

 

Jakso on julkaistu myös Kopeda-verstaan sivuilla ja Haaga-Helian SoundCloudissa.

 

Kuvassa podcastin vieraat Petri Tani, Anu Moisio ja Taru Ruotsalainen.

yliopettaja, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Liisa Vanhanen-Nuutinen

yliopettaja, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *