Matkailuelämyksiä veden ja digitaalisuuden äärellä
Katri Tihilä ja Peppi Borgenström 24.1.2020

Tutkimusmatka-podcastsarjassa esitellään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön tutkimus- ja kehityshankkeita. Keskustelemme asiantuntijoiden kanssa matkailun ja ruuan polttavimmista ilmiöistä.

Sarjan jokaisessa osassa asiantuntijat esittelevät yhden hankkeen tutkimusaiheen ja yhdessä pureudumme hankkeen teemoihin ja kysymyksiin. Luvassa on lisätyn todellisuuden hyödyntämistä matkailussa, ruokamatkailua, vaihtoehtoisia proteiineja ja vastuullista matkailua.

Ensimmäisessä osassa keskustelemme Haaga-Helian koordinoimasta Blue – vesistömatkailun digitaaliset konseptit -hankkeesta, jossa tavoitteena on tehdä suomalaisesta matkailuelinkeinosta edelläkävijä virtuaali- (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) sovellusten käyttöönotossa ja kehittämisessä. Studiossa vieraina ovat matkailun väitöskirjatutkija ja Blue-hankkeen projektityöntekijä Riina Iloranta ja Haaga-Helian lehtori ja elämysalan asiantuntija Pasi Tuominen. Lisää Blue-hankkeesta voit lukea täältä.

Tutkimusmatka-podcastia toteuttavat Katri Tihilä ja Peppi Borgenström, jotka työskentelevät Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön tutkimus- ja kehittämistiimissä.

 

Katri Tihilä ja Peppi Borgenström

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *