Tietoa eSignalsista

eSignals on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun verkkolehti, joka tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Onko mielessäsi juttuidea? Ota yhteyttä julkaisut(at)haaga-helia.fi.

eSignals on jatkuvan julkaisun verkkolehti, jossa julkaistaan haagahelialaisten tuottamia ammatillisia artikkeleita, blogitekstejä ja working papereita. Lisäksi verkkolehteen on koottu tietoa haagahelialaisten muualla julkaistuista ammatillista ja tieteellisistä julkaisuista. Alla lisää tietoa eSignalsin kategorioista.

Ammatilliset julkaisut on julkaisupaikka, joka sisältää henkilökunnan artikkeleita Haaga-Helian arjesta, sidosryhmäyhteistyöstä jne. Osioon on myös koottu tietoa Haaga-Heliassa tuotetuista kirjoista ja raporteista.

Blogeissa haagahelialaiset jakavat ajatuksiaan omasta työstään ja siihen liittyvistä ilmiöistä.

Tutkimusraportit-osioissa pääset tutustumaan Haaga-Helian julkaisemiin konferenssipapereihin.

Tieteellisistä julkaisuista löydät haagahelialaisten tuottamia working papereita. Lisäksi osioon on koottu tietoa haagahelialaisten muaalla julkaisuista tieteellisistä teksteistä, kuten working papereista, konferenssipapereista ja väitöskirjoista.

Voit lisäksi aihepiireistä tutustua haagahelialaisten julkaisuihin ydinosaamisaluidemme – digitaalisuuden, liiketoiminnan kehittämisen, myynnin, palvelun, pedagogiikan ja yrittäjyyden – kautta.

Tutustu palvelun käyttöehtoihin >>

Julkaisutoimikunta: Nina Finell, Kristiina Havas, Anna Hermiö, Annica Isacsson, Eeva Klinga-Hyöty, Jari Laukia, Ari Nevalainen, Antti Nyqvist, Hannu Vahtera ja Marianne Wegmüller